Brak produktów
Wałek drewniany bukowy Kela Maribor jest idealny do wałkowania ciasta drożdżowego o twardej i średniej konsystencji.
Powierzchnia robocza jest gładko wypolerowana, dzięki czemu ciasto nie przykleja się do drewnianego wałka, a wygodne uchwyty zapewniają maksymalny komfort podczas użytkowania. Wałek drewniany do ciasta jest mocny, ale nie ciężki, co w połączeniu z wygodnymi uchwytami i optymalną długością 42 cm sprawia, że jest zwrotny i łatwy w obsłudze. Dzięki niemu proces wałkowania ciasta nie będzie żmudny nawet przy dużych nakładach pracy.
-nie należy myć go w zmywarce ani długo moczyć w wodzie
Wymiary: 24,5 × 6,5 cm
szerokość z rączkami 42 cm
Materiał: drewno bukowe
W kolekcji Kela Maribor, występują jeszcze łopatki kuchenne, tłuczki do mięsa, pędzle i łyżki kuchenne.