Brak produktów
Wałek drewniany do ciasta, bukowy Kela Maribor jest idealny do wałkowania ciasta drożdżowego o twardej i średniej konsystencji. Powierzchnia robocza jest gładko wypolerowana, dzięki czemu ciasto nie przykleja się do drewnianego wałka, a wygodne uchwyty zapewniają maksymalny komfort podczas użytkowania.
Wałek do ciasta jest mocny, ale nie ciężki, co w połączeniu z wygodnymi uchwytami i optymalną długością 42 cm sprawia, że jest zwrotny i łatwy w obsłudze. Dzięki niemu proces wałkowania ciasta nie będzie żmudny nawet przy dużych nakładach pracy.
-nie należy myć go w zmywarce ani długo moczyć w wodzie
Wymiary: długość 42 cm średnica 5,5 cm
Materiał: drewno bukowe
W kolekcji Kela Maribor, występują jeszcze łopatki kuchenne, tłuczki do mięsa, pędzle i łyżki kuchenne.