Brak produktów
Miniwałek wykonany jest z drewna bukowego. Przeznaczony jest do równomiernego rozprowadzania ciasta zarówno na okrągłej powierzchni, jak i w naczyniu do pieczenia.
Za pomocą drewnianego wałka do ciasta Kela Maribor z łatwością przygotujesz bazę pod pizzę czy ciasto. Wałek wygodnie trzyma się w dłoni i do wałkowania nie wymaga dużego wysiłku. Ma niewielkie rozmiary i przydaje się zarówno w domowych, jak i profesjonalnych kuchniach.
-nie należy go myć w zmywarce ani zbyt długo moczyć w wodzie
-doskonale sprawdzi się do rozwałkowania niewielkich porcji ciasta bezpośrednio na blaszce
Wymiary: 19,5 × 7,5 cm
Materiał: drewno bukowe, metal
Smak gotowego dania będzie w dużej mierze zależał od tego, jak wcześniej przygotujesz i prawidłowo rozwałkujesz ciasto. W większości przypadków z powodzeniem poradzi sobie z tym zwykły wałek do ciasta, ale co zrobić, jeśli ciasto trzeba rozwałkować w blaszce do pieczenia? Tutaj przyda się miniwałek do ciasta Kela Maribor.