Brak produktów
Patelnia wykonana jest ze stali nierdzewnej 18/10, z błyszczącą powierzchnią i jest całkowicie niekorozyjna. Rączka patelni KELA Flavoria posiada wygodny otwór do zawieszania. Patelnia nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym indukcyjnych, i może być używana w piekarniku w temperaturze do 220°C.
Krótkie podsumowanie głównych zalet patelni Kela Flavoria:
-dno produkowane metodą impact bonding - metal jest podgrzewany do wysokiej temperatury, w której równo rozlewa się po powierzchni, dzięki czemu dno równomiernie rozprowadza ciepło i sprzyja oszczędzaniu energii
-przystosowana do używania na wszystkich rodzajach kuchenek, również indukcyjnych
-przystosowana do używania w piekarniku do temperatury 220°C
-krawędź zapobiegająca kapaniu
-powierzchnia polerowana na zewnątrz, szczotkowana w środku-można myć w zmywarce
-objęta 5-letnią gwarancją
Wymiary:
średnica: 28 cm
wysokość: 6 cm
grubość ścianek: 0,6 mm
Materiał: stal nierdzewna 18/10
W każdej kuchni jest zwykle co najmniej jedna uniwersalna patelnia. Najczęściej w tej roli występuje patelnia aluminiowa, bo jest wygodna, lekka, niezawodna, nie wymaga specjalnej pielęgnacji. I taka patelnia jest najczęściej i najintensywniej wykorzystywana przy przygotowywaniu różnych potraw. Przyjemności z używania patelni KELA Kerros szybko docenią zwykli domowi kucharze jak i profesjonalni.